Oferta foto-video nunta 2021-2022


Anul care s-a încheiat a fost unul incredibil de greu, de complicat și de… imprevizibil. S-au amânat atât de multe evenimente, s-au dat peste cap atâtea planuri, încât la un moment dat nu mai știam dacă viața va reveni vreodată la normal. Mi s-a întâmplat chiar mie, am avut cununia civilă în plină pandemie (martie 2020) și am spus DA cu soția mea lângă mine, părinții mei (care ne-au fost și martori) și un prieten foarte drag (care ne-a făcut și fotografiile).

nunta-andrei-grigore-navi

Pas cu pas, însă, cu responsabilitate din partea tuturor și cu respectarea regulilor de siguranță, începem să visăm la un nou sezon de evenimente minunate alături de voi! Și, tocmai de aceea, alături de colegul meu de la video, Edward Andrei, v-am pregătit o ofertă completă și adaptată acestor vremuri.

nunta2021Oferta noastră de nuntă pentru 2021-2022

Pachetul Standard

– predarea tuturor cadrelor reușite de la eveniment, editate
– album foto cu cele mai frumoase cadre (pe care le alegem împreună)
– predarea digitală a fotografiilor pe stick
– montaj video scurt – Highlights – (5-7 minute) cu cele mai frumoase momente
– montaj video lung (45-60 min) cu cadre pe larg de la evenimentul dumneavoastră
– se achită 30% avans, restul în ziua evenimentului
– se pot adăuga extra-opțiuni precum dronă, al doilea fotograf, sedință foto-video Trash the Dress, mai multe albume pentru prieteni și familie

Desigur, oferta va fi adaptată atunci când este vorba despre cununie civilă.

Menționez că, dacă din motive care țin de pandemie, data ceremoniei se va muta, rămânem alături de dumneavoastră pe termen nedeterminat și prețul nu se va schimba. O dată oferit avansul, vă vom fotografia și filma cu drag evenimentul – indiferent ce intervine.

Pentru cotația de preț și pentru a discuta toate detaliile unui eveniment perfect, mă puteți contacta la 0740.976.160 sau folosind formularul de contact.

Pentru a vedea mai multe fotografii de nuntă realizate de mine, vă invit în Galeria Foto , precum și pe Instagram.

 

Exemple de wedding highlights
*
puteți viziona mai multe aici

Vă doresc să aveți parte de cele mai frumoase amintiri în ziua în care spuneți DA – și mi-aș dori să fiu chiar acolo să le surprind


Leave a comment