Andrei Grigore


andrei-grigore-fotograf

Buna, eu sunt Andrei dar toata lumea imi spune Mega. Asa ca poti sa-mi spui si tu la fel. Am porecla din liceu pentru ca eram olimpic la informatica. Pe vremea aia un mega era ceva… acum mai putin.

Am fost intotdeauna pasionat de fotografie. Mama nu intelegea nicodata de ce plecam in excursie cu aparatul familiei pe film si ma intorceam fara nici o poza cu mine. Pentru ca intotdeauna gaseam ceva deosebit de fotografiat. Pentru mine peisajul, colegii, drumetia in sine erau cele mai importante, nu pozele in care sa demonstrez ca am fost acolo.

Toate pasiunile mele (ti-am spus ca sunt si chitarist?) au un nucleu comun. Mie imi place sa spun povesti. Imi place sa creez o naratiune, personaje, un cadru, actiune. O fotografie nu are nevoie niciodata de o denumire. Trecerea de la o poza la alta este toata explicatia necesara.

 


Andrei este magicianul care reuseste ca capteze pe filmul sau atmosfera, energia si momentele spontane ale evenimentelor noastre. De mai bine de doi ani, nelipsit de la evenimentele WeDine, Andrei este responsabil pentru toate amintirile noastre care, la un moment dat, vor trai doar prin poze.

Medine Pop
Event Designer - WeDine